Glišić naprednjacima: Da se polako pripremamo za lokalne izbore (FOTO, VIDEO)

Samo jaka Srpska napredna stranka je garancija da Vranje može da ide napred.

Nemate kome da ostavite grad, oni koji su bili pokazali su šta mogu; ostavili su vam dugove, zatvorene fabrike, razrušene puteve - izjavio je predsednik IO Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić u ponedeljak u Vranju, gde je boravio povodom otvaranja novih stranačkih prostorija.

On je, obraćajući se članstvu SNS-a na parkingu kod novog sedišta Gradskog odbora u Vranju, dodao da članstvo SNS "mora da bude čvršće, složnije i da jača partiju".

- Jer je stranka pokazala da može da bude oslonac i da država sa njom može da ide napred - kazao je Glišić.

Posle obraćanja članstvu preko razglasa, Glišić je krenuo u obilazak novih prostorija GrO SNS u Vranju, a u kraćem obraćanju novinarima nakon toga rekao da je u ponedeljak održao kraći sastanak sa članovima vranjskog odbora naprednjaka.

- Do kraja godine imaćemo sastanak IO SNS u proširenom sastavu u Čačku, kome će prisustvovati gradonačelnik Vranja i lider lokalnog SNS-a, na kome ćemo doneti plan i program rada SNS za 2019. godinu.

I da se polako pripremamo za 2020. godinu, jer smo na nekih petnaestak meseci od lokalnih izbora, želimo da na vreme izanaliziramo sve što smo uradili u prethodnom periodu i pripremimo se za izazov koji dolaze - kazao je Glišić.

U prilog poverenja koje ima u GrO SNS u Vranju Glišić je naveo činjenicu da je prošle godine, pre predsedničkih izbora, odlučio da prvi miting u predizbornoj kampanji upravo krene iz Vranja.

- Da nisam verovao da oni mogu da to odrade na najbolji mogući način, ne bismo odavde krenuli u kampanju - zaključio je Glišić.

Najnovije vesti