Futsalerima liderska pozicija Prve futsal lige: KMF Vranje - Palež 9:1

KMF Vranje deklasirao je kao domaćin obrenovačkog Palaža sa 9:1 (4:1), u utakmici 8. kola Prve futsal lige i ovom pobedom izbio na prvo mesto najelitnijeg futsal takmičenja u Srbiji.

Pobeda domaćeg tima se ni u jednom momentu nije dovodila u pitanje, iako su Obrenovčani u prethodom kolu kao domaćini iznenadili vrlo dobar tim Novog Pazara (5:4).

Vranjski tim je u subotu uveče krenuo silovito.

Već u 6. minutu prvi od tri gola u ovom meču postigao je Stefan Spasić.

Na 2:0 za Vranjance povisio je Aleksandar Stošić u 10, a Miloš Dimitrijević odveo domaćina na tri gola razlike u 13. minutu.

Jedino što su gosti uspeli je da na kratko smanje ovo vođstvo na 3:1 golom Davida Nikolčića u 17, ali je prednost od tri gola vratio Aleksandar Janjić, u poslednjem minutu prvog dela igre.

U drugom poluvremenu Vranjanci su još 5 puta tresli mrežu gostiju.

Najpre Stefan Aleksić u 25, potom u 29. Miloš Trajković i Stefan Spasić (njegov drugi gol), da bi već u narednom minutu Spasić upisao het trik kada je treći put zatresao mrežu gostiju.

Do kraja utakmice još se u strelce upisao Milan Tasić, golom u 38. minutu.

Vranjski tim (uz utakmicu manje) sada zauzima lidersku poziciju na tabeli Prve futsal lige sa 16 bodova.

Dva manje ima Loznica Grad 2018, uz dve utakmice manje (igraju u nedelju derbi sa trećeplasiranim Novim Sadom kao domaćini u Loznici i imaju zaostali meč sa Banjicom u gostima iz 7. kola).

KMF Vranje će u utorak u gostima odigrati zaostali meč 7. kola sa trećeplasiranim Novim Sadom.

Potom će sledećeg vikenda u okviru 9. kola gostovati Ekonomcu u Kragujevcu.

Kragujevčani trenutno na osmom mestu imaju 8 bodova.

U ovom kolu poraženi su u gostima od Novog pazara sa 5:3.

Raport iz KMF Vranje: Rutinska pobeda

Iz KMF Vranje navode posle ove utakmice da je ostvarena rutinska pobeda.

"Od starta smo igrali odgovorno i agresivno. Ostalismo fokusirani do kraja i upisali novu pobedu. Protivniku želimo sreću u daljem toku prvenstva, a mi se okrećemo gostovanju ekipi Novog Sada već u utorak. Trenutno smo prvi na tabeli Prve futsal lige Srbije, makar i na kratko, a nadamo se da će i na kraju prvenstva situacija biti slična", navode iz KMF Vranje.

Najnovije vesti