Futsaleri uspešniji od Kragujevčana: KMF Vranje - Ekonomac 5:3

Ekipa KMF Vranje, koja je kao kao domaćin u Bujanovcu dočekala poslednjeplasiranog Ekonomca iz Kragujevca u 14. kolu Prve futsal lige Srbije, pobedila je rezultatom 5:3 (2:0).

Za Vranjanca su pogađali Davor Tasić u prvom, Aleksandar Janjić u devetom, Miloš Trajković u 30, Stefan Aleksić u 32. i Predrag Nikolić u 36. minutu, dok su se kod gostiju u listu strelaca upisali Lazar Marinković u 24, Kristijan Vasić u 28. i Petar Milovanović u 37. minutu.

Utakmica je u jednom momentu bila neizvesna jer su gosti posle 2:0 uspeli da se vrate i izjednače rezultat, prvenstveno zahvaljujući greškama vranjskih futsalera, ali su se domaćini prenuli i do kraja postigli još tri gola.

- Utakmica u kojoj su naši momci mogli i do ubedljivije pobede.

Kontrolisali smo meč, pobeda ni u jednom trenutku nije bila pod upitom.

Imali smo dosta promašenih šansi, a prelepi golovi su plod naše agresivne igre i borbenosti.

Sledi oporavak, pa ozbiljna priprema za utakmicu sledećeg kola u Nišu - poručili su iz KMF Vranje.

Posle četrnaest odigranih kola KMF Vranje je treći na tabeli Prve futsal lige sa 29 bodova.

Prvoplasirani FON ima 37, a drugoplasirani Novi Pazar 32.

Vranjski tim će u narednom kolu gostovati niškom Vinter sportu, ekipi koja na tabeli zauzima četvrto mesti i ima samo dva boda manje od Vranjanaca.

KMF Vranje – Ekonomac 5:3 (2:0)

Bujanovac – Dvorana: Mladost. Igrano bez prisustva gledalaca. Sudije: Bojan Milić, Željko Stoilkov i Stevan Lazarević. Strelci: 1:0 D. Tasić u 1, 2:0 Janjić u 9, 2:1 L. Marinković u 24, 2:2 Vasić u 28, 3:2 Trajković u 30, 4:2 Aleksić u 32, 5:2 P. Nikolić u 36, 5:3 Milovanović u 37. minutu. Žuti kartoni: M. Tasić (Vranje), Brdar, Tadić, I. Marinković (Ekonomac).

VRANjE: M. TASIĆ, JANjIĆ, ALEKSIĆ, D. TASIĆ, TRAJKOVIĆ, Milenković, Krstić, Stojanović, Milosavljević, P. Nikolić, Aliji, Stojković, M. Nikolić.

EKONOMAC: MILENKOVIĆ, DIGIĆ, MILIVOJEVIĆ, VASIĆ, L. MARINKOVIĆ, Tanasković, Rajić, Tadić, Brdar, Stojanović, Milovanović, Dimitrijević, I. Marinković, Milanović.

Najnovije vesti