Futsaleri silni na gostovanju: Ivanjica - KMF Vranje 1:6

Posle nerešenog ishoda na domaćem terenu sa kragujevačkim Ekonomcem, na startu drugog dela šampionata, igrači KMF Vranje popravili su rezultatski utisak na gostovanju u Ivanjici istoimenom prvoligašu, pobedom od 1:6 (1:2), u utakmici 13. kola Prve futsal lige Srbije.

Za Vranje su pogađali Nemanja Milosavljević dva puta (u 11. i 24. minutu), a po jednom su se u listu strelaca upisali Predrag Nikolić, Aleksandar Janjić, Miloš Trajković i Stefan Aleksić.

Za domaće je gol dao Vladan Stojković u 10. minutu.

Posle remija, uz odličnu partiju iz prvog kola nastavka prvenstva protiv Kragujevčana, u Ivanjici je sve bilo u znaku vranjskog tima, poručuju iz uprave kluba.

"Od samog početka diktirali smo tempo utakmice i držali sve pod kontrolom.

Odlično smo igrali u oba smera, sa dosta trčanja, jakih duela, ali i lepršave i efikasne igre naših igrača.

Ne pamtimo da smo skoro ovako lako odneli bodove sa tradicionalno vrućeg terena", navode iz kluba.

Smatraju da je sada igra tima "zrela i stabilna".

"Proradili su strelci, sve je kao sat.

Ovo je definitivno prelomni deo prvenstva, tokom koga se naša ekipa polako ali sigurno vraća u vrh tabele, gde joj je i mesto.

Domaćinu se zahvaljujemo na fer i korektnoj borbi, pravom prijateljskom prijemu i želimo im mnogo sreće u daljem takmičenju", navode iz vranjskog kluba.

KM Vranje je trenutno peti na tabeli Prve futsal lige sa 20 bodova

Za Vranjance nema opuštanja.

Posle par dana pauze uslediće pripreme za utakmicu sledećeg kola.

U Vranju će u petak gostovati ekipa Novog Pazara, šestoplasirana na tabeli i biće to derbi središnjeg dela tabele koji pobedniku može da donese mnogo u nastavku lige.

Najnovije vesti