Futsaleri silni na domaćem terenu: KMF Vranje - Novi Pazar 6:1

Sa ubedljivih 6:1 (3:0) futsaleri KMF Vranje deklasirali su ekipu Novog Pazara, u utakmici 14. kola Prve futsal lige koja je za vikend odigrana u Vranju.

Vranjski tim, koji je znatno podigao formu u odnosu na prvi deo šampionata, poveo je golom Stefana Aleksića već u 3. minutu.

Miloš Buda Trajković duplirao je vođstvo golom u 12. minutu, a do kraja poluvremena Aleksić je u 16. minutu svojim drugim golom doneo Vranjancima tri gola prednosti.

Ubedljiv poraz Novopazaraca u Vranju najavio je golom Predrag Peca Jovanović u 23. minutu, da bi Predrag Nikolić u 37. minutu pogodio za 5:0.

Najbolji igrač Vranjanca u ovom meču Stefan Aleksić u 39. minutu stigao je do het-trika, a čast gostiju spasao je jedinim golom Elvedin Sadović u poslednjem minutu utakmice.

Podsećanja radi, Vranje je bilo bolje od ovog rivala i u prvom delu lige u Novom Pazaeru kada je trijumfovalo sa 1:2.

Zbog nešto slabijih izdanja u prvom delu prvenstva, Vranjanci nisu posle ove pobede napredovali na tabeli - i dalje su peti sa 23 boda, ali sada samo dva boda udaljeni od četvrtoplasiranog Ekonomca iz Kragujevca i sedam od prvoplasiranog tima Loznica Grad 2018.

U Prvoj futsal ligi sledi tronedeljna pauza u prvenstvu.

Vranjanci će posle toga gostovati Paležu u Obrenovcu, koji je trenutno šesti na tabeli sa 22 boda.

Podsećanja radi, prvih šest ekipa u ligi overiće plej of vizu.

Najnovije vesti