Futsaleri se neće boriti za titulu prvaka Srbije: KMF Vranje - FON 0:5 FOTO/VIDEO

KMF Vranje izgubio je sa 0:5 (0:2) od beogradskog FON-a, u majstorici polufinala play off-a Prve futsal lige Srbije.

Beograđani su se ovom pobedom plasirali u finale u kome će se za titulu prvaka Srbije boriti sa ekipom Loznica Grad 2018, koja je u sredu uveče, takođe u majstorici, bila bolja od Konjarnika (4:1).

Golove za aktuelnog šampiona Srbije u Vranju postigli su Aleksić u 10, Petrašević u 23. i 31, dok je Pavlović dva puta pogodio mrežu u 37. minutu.

Da li zbog prevelike želje ili zbog važnosti utakmice Vranjanci nisu uspeli da budu na nivou iz nekih drugih važnih utakmica ovog proleća.

Pred oko 2.000 navijača, koji su došli u Sportsku halu Vranje nadajući se da će biti deo istorije, Beograđani su se sasvim zasluženo plasirali u finale, prikazavši vrlo moderan futsal kojeg krase brzina, preciznost u odigravanju, taktička zrelost i timski duh.

Rezultat bi možda bio i ubedljiviji da na golu Vranjanaca nije bilo sjajnog Milana Tasića.

Objektivna vranjska publika na kraju je aplauzom odala priznanje gostima za prikazanu igru.

Treba naglasiti da su Vranjanci drugu godinu zaredom igrali polufinale play off-a, što dokazuje kontinuitet kvalitetnog rada uprave, stručnog štaba i futsalera.

"Kad se sve uzme u obzir, bolja ekipa je otišla u finale.

Reči su suvišne.

Dali smo 200 odsto sebe i ove sezone obradovali ovaj grad", konstatovali su po završetku utakmice iz KMF Vranje na zvaničnom klupskom Fejsbuk nalogu.

Žiketov oproštaj

Po završetku utakmice publika je dugotrajnim aplauzom i ovacijama ispratila sa terena Igora Stojanovića Žiketa, koji se u ovom polufinalu oprostio od dresa KMF Vranje. Ovo mu je bila poslednja zvanična utakmica u klubu u kome je imao dugogodišnju uspešnu karijeru.

Najnovije vesti