Futsaleri goropadni u derbiju: KMF Vranje - Winter sport 5:1

Futsaleri KMF Vranje pobedili su niški Winter sport sa 5:1 (2:0), u derbiju 14. kola Prve futsal lige i sa tri nova boda sačuvali lidersku poziciju na tabeli ispred prvog pratioca, ekipe Loznica Grad 2018.

Strelci za vranjski tim u prvom poluvremenu bili su Stefan Spasić u 5. i Predrag Jovanović u 17. minutu.

U drugom delu igre, samo što se krenulo s centra Vrnjance je na tri gola prednosti odveo Stojan Milovac (21. minut).

Gosti su u 36. minutu smanjili golom direktno iz slobodnog udarca, ali su ih Vranjanci u finišu dokrajčili, najpre golom iz penala Aleksandra Stošića (37. minut) i potom Stefana Spasića (drugi gol na utakmici) posle sjajne pas igre u 39. minutu.

Domaćin je bio nadmoćan tokom cele utakmice i sasvim zasluženo slavio.

Iz KMF Vranje zahvalili su vernim navijačima na podršci tokom ove utakmice.

"Momci sa terena su im vratili fenomenalnom utakmicom i pobedom.

Odlična igra naših momaka, diktirali su tempo tokom cele utakmice i ni u jednom trenutku nisu dozvolili protivniku da dovede u pitanje našu pobedu.

Korak po korak ulazimo u završnicu regularnog dela prvenstva, sa vrha tabele čekamo rasplet i uživamo u fenomenalnim partijama našeg tima", poručili su iz vranjskog kluba.

Posle ovog kola Vranjanci na čelu tabele imaju 33 boda, Loznica Grad 2018 ih prati sa 29, dok je Novi Sad pobedom u Ivanjici u ovom kolu prestigao Winter sport i sada na trećem mestu ima 25 bodova.

KMF Vranje će u narednom kolu 8. marta imati veoma težak zadatak da održi prednost na tabeli na gostovanju FON Banjici u Beogradu, ekipi koja igra veoma dobro i zauzima peto mesto na tabeli.

Prvi pratilac Loznica gostovaće Winter sportu u Nišu.

Najnovije vesti