Fudbaleri Dinama otputovali na desetodnevne pripreme u Ohrid

Fudbaleri vranjskog Dinama obaviće finalne pripreme za početak Prve lige Srbije u Ohridu.

Put makedonskog letovališta otputovalo je 28 fudbalera, predvođenih predsednikom Draganom Antićem i novim šefom stručnog štaba Urošem Kalinićem.

U Ohridu će se sa starosedeocima pripremati i nekoliko pojačanja iz ovog prelaznog roka, kao i petorica fudbalera prekomandovanih iz omladinske škole Dinama.

U Ohrid su otputovali: Miloš Antić, Mlađan Stevanović, Davor Nedeljković, Džavit Velui, Vasilije Spasić, Nikola Popović, Nikola Jovanović, Šegun Okamijan, Božidar Veškovac, Dže Min Beon, Milan Ilić, Miloš Branković, Stefan Popović, Miloš Milićković, Sejdu Bokar Sek, Stefan Đokić, Nikola Simić, Miloš Ćuruvija, Filip Bajić, Nemanja Božović, Dejan Tumbas, Zoran Jašarević, Aleksandar Vasiljević, Aleksandar Štulaković, Dragoslav Sremčević, Filip Stamenković, Dušan Stamenković i Lefteris Matsukas.

Za sada je izvesno da će Dinamo u Ohridu odmeriti snage sa ekipama iz nižih liga Makedonije, Pobedom iz Prilepa i Pelisterom iz Bitollja.

Biće problem naći protivnika za uigravanje tima jer je većina makedonskih boljih timova na pripremama u inostranstvu.

Vranjanci su na domaćem terenu trenirali dvaedesetak dana, a u Ohridu će ostati deset dana.

Generalnu probu za početak prvenstva Prve lige imaće 27. jula protiv Radničkog iz Pirota.

Prva lige kreće 3. avgusta, a Dinamo će dva puta biti domaćin.

U prvom kolu Vranjanci će dočekati Smederevo, a potom i OFK Bačku, ekipu koja je prošle sezone iz Dinamo ispala iz Super lige.

Najnovije vesti