Formiran Opštinski odbor JS-a u Trgovištu: Cilj ravnomeran razvoj opštine

Vranje - U Trgovištu je formiran Opštinski odbor Jedinstvene Srbije (JS), a za njegovog predsednika jednoglasno je izabran Aleksandar Stošić, tamošnji privatni preduzetnik.

Na Izbornoj skupštini, koja je održana u Domu kulture u Trgovištu, za potpredsednike Opštinskog odbora izabrani su doktor Radovan Stojanović i Olivera Stošić, pravni tehničar.

Novoizabrani predsednik OO JS Trgovište zahvalio se na ukazanom poverenju.

"Glavni cilj ovog odbora biće sprovođenje politike Dragana Markovića Palme.

Nastojaćemo da Trgovište u skoroj budućnosti bude Mala Jagodina", poručio je Stošić.

Izbornoj skupštini prisustvovali su potpredsednici i narodni poslanici JS Vojislav Vujić i Života Starčević, koji je istovremeno i zamenik predsednika poslaničke grupe Jedinstvena Srbija u republičkom parlamentu.

Skupštinom je predsedavao Dejan Manić, predsednik Okružnog i Gradskog odbora JS Vranje.

Manić je, čestitajući novoizabranim funkcionerima, podsetio da funkcije u JS "nisu samo privilegije, već i velika obaveza".

Naglasio je da se mora raditi "na jačanju unutrašnje organizacije i prepoznatljivosti stranke, na građenju stranačke infrastukture, po čemu je GrO JS Vranje među najboljima u Srbiji".

"Posebno sam srećan zbog formiranja odbora u Trgovištu, jer su i moji koreni po majci iz ovog kraja", rekao je Manić.

Poslanici Voja Vujić i Života Starčević čestitali su novoizabranom rukovodstvu i podsetili da je "osnovno načelo stranke briga o porodici i borba za bolji život svih građana".

"Ljudi iz Trgovišta trebalo bi da iskoriste prirodne lepote i resurse svog kraja kako bi unapredili život i rad", poručili su.

Starčević im je čestitao na ulasku u porodicu Jedinstvena Srbija, na čijem je čelu srpski domaćin Dragan Marković Palma.

On je preneo pozdrave predsednika Jedinstvene Srbije i čestitke za dalji rad Odbora.

Naglasio je da "samo zajedničkim radom i uz pomoć Dragana Markovića Palme mogu da se ostvare svi ciljevi stranke".

Iz Opštinskog odbora JS Trgovište upućen je poziv sugrađanima da se priključe JS-u i "pomognu da se ovaj kraj što više i što ravnomernije razvije".

Najnovije vesti