Firma Plus u Vranju: Lakši način poslovanja i pronalaženja klijenata

Prezentacija povodom otvaranja novog sajta i firme www.firmaplus.rs biće održana u svečanoj sali Gimnazije Bora Stanković u Vranju, u petak 5. jula u 19 časova.

U najavi ovog događaja kaže se da je veb-sajt pod nazivom FirmaPlus "osnovan s ciljem lakše i brže potrage za firmom koja vam je u datom trenutku neophodna i koja će ispuniti vaša očekivanja i potrebe".

- Sajt umnogome olakšava firmama, kao i potencijalnim klijentima, odnosno potražiocima usluga da se povežu na veoma lak, brz i jednostavan način.

Putem sajta FirmaPlus, brzo i lako, može se naći potrebna firma za obavljanje nekog zadatka u kući ili na poslu, kao i pronalaženje rešenja za problem koji klijent ima.

Da bi se bilo koja firma prijavila na sajt FirmaPlus, objašnjavaju sa ovog veb-sajta, potrebno je da pozove kol centar ili ostavi svoj broj telefona, a njihovo stručno lice pozvaće i uzeti sve potrebne informacije kako bi se napravio profil firme i na taj način bio dostupan svim potencijalnim klijentima.

FirmaPlus sarađuje sa firmama koje su registrovane u APR i tim putem stvara sigurnost svim klijentima koji će zatražiti uslugu na ovom sajtu.

Ovim putem, FirmaPlus "želi da smanji rad na crno tako što će povećati svest kod ljudi da putem ovog sajta mogu doći do većeg broja klijenata koji će saznati za njihovu delatnost, a vlasnik će registrovati firmu i raditi legalno".

Najnovije vesti