Finalni radovi na rekonstrukciji Zmaj Jovine FOTO/VIDEO

U Ulici Zmaj Jovinoj u užem centru Vranja grad Vranje i Javno preduzeće Vodovod započeli su finalne radove koji prethode asfaltiranju, u sklopu rekonstrukcije ove važne saobraćajnice koja je počela pre mesec dana.

Od tada, prema rečima direktor Vodovoda Gorana Đorđevića, završeni su kompletni radovi na rekonstrukciji fekalne kanalizacije u ovoj ulici.

- Trenutno se radi na postavljanju ivičnjaka, skidanju površinskog sloja asfalta, nakon čega će ulica biti presvučena novim asfaltom - kazao je Đorđević.

Narodni poslanik SNS-a u Skupštini Srbije i šef vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović rekao je da funkcioneri SNS-a, stranke koja je nosilac vladajuće koalicije u Vranju, iz Zmaj Jovine ulice kreću u obilazak svih gradilišta koja se trenutno aktivna na području grada Vranja.

- Vranje je danas veliko gradilište i to je najbilja potvrda da je lokalna vlast, sa gradonačelnikom na čelu vrlo odgovorna.

Konkretno u ovom slučaju završavamo rekonstrukciju ulice u samom centru koja godinama nije rekonstruisana i nadamo se da će građani biti zadovoljni - rekao je Bulatović.

Prema rečima direktora Vodovoda Đorđevića svi kanalizacioni priključci u ovoj ulici su promenjeni, a stanari su ih dobili besplatno.

Ulica Zmaj Jove, na kojoj bi završni radovi trebalo da budu završeni u predstojećih dvadesetak dana, dužine je 220 metara, a širine 12 metara.

Investicija je vredna oko 3 miliona dinara, a izvođač radova je JP Vodovod u sklopu Komunalnog programa grada Vranja.

Najnovije vesti