Finale futsal Kupa Srbije u Vranju: Lozničani preokretom do pehara

Ekipa Loznica Grad 2018, prvoplasirana na kraju regularnog dela šampionata Prve futsal lige, osvojila je prvi trofej u ovoj sezoni pobedom od 4:2 (0:1) nad Novim Pazarom, u finalnoj utakmici Kupa Srbije koja je odigrana u Sportskoj hali u Vranju.

Pred više stotina gledalaca Lozničani su nadmoćnom igrom u drugom poluvremenu zasluženo pobedili.

Za Lozničane se u strelce tri puta upisao reprezentativac Srbije Nikola Matijević, dok je mrežu Novopazaraca jednom pogodio Marko Perić.

Strelci za goste bili su Elvedin Sadović i Luka Vuletić.

Vranje – Dvorana: Vranje. Sudije: Nebojša Panić, Oliver Nikolić i Dejan Stajić. Strelci: 1:0 Sadović u 9, 1:1 Perić u 33, 1:2 Matijević u 35, 1:3 Matijević u 38, 1:4 Matijević u 39, 2:4 Vuletić u 40. minutu. Žuti karton: Radetinac (Novi Pazar).

NOVI PAZAR: RAŠLjANIN, VULETIĆ, EL. REDžOVIĆ, SADOVIĆ, MUTAVDžIĆ, Vuković, Radetinac, Miraljemović, Gavrilović, Kapidžija, Ljajić, Marukić, Pantović.

LOZNICA-GRAD 2018: VULIĆ, PERIĆ, KOCIĆ, ROSIĆ, RAMIĆ, Janjić, Ristanović, Rakić, Matijević, Avramović, Bojić, Milovanović, Obradović, Koljajić.

Domaća publika pozdravila je pobednički tim Loznica Grad 2018, koji je za pobedu u Kupu dobio pehar Fudbalskog saveza Srbije i novčanu nagradu od 100.000 dinara.

Pehar je kapitenu Loznice Marku Periću uručio Bojan Pavićević, direktor FSS za futsal i ženski fudbal.

Sledi borba za titulu

Podsećanja radi, u prvenstvu su prethodnog vikenda odgrane prve polifinalne utakmice play off-a, u kojima je Loznica pobedila Konjarnik sa 5:0, a njen glavni konkurent KMF Vranje takođe je trijumfovao sa 6:2 protiv prošlogodišnjeg šampiona FON-a. Narednog vkenda na programu su revanš utakmice na terenima poraženih, nakon kojih će se u slučaju poravnjanja po broju međusobnih pobeda igrati majstorice za konačan ishod u Loznici i Vranju.

Najnovije vesti