Filmovi DC liga superljubimaca i Brzina metka na repertoaru bioskopa VIDEO

Dva filma biće repertoaru bioskopa koji radi u velikoj sali Pozorišta Bora Stanković u Vranju i ove subote - 10. septembra.

Najpre će za najmlađu bioskopsku publiku od 12 sati biti prikazan animirani film DC liga superljubimaca.

"Ljubimce predvodi Supermenov voljeni pas Kripto.

Njih dvojica su nerazdvojni prijatelji, koji dele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu.

Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kripto mora da uveri ofucanu ekipu iz skloništa za životinje - psa Ejsa, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vevericu Čipa - da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu da spasu otete superjunake", navode iz produkcije ukratko sadržaj ovog avanturističkog filma za decu.

U subotu u večernjem terminu od 20 sati publika će moći da pogleda film Brzina metka, koji je bioskopsku premijeru imao početkom avgusta.

"Bred Pit se pojavljuje kao Bubamara - baksuzni profesionalni ubica odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao budući da je previše prethodnih pokušaja pošlo po zlu.

Sudbina, kako to obično biva, ima druge planove jer Bubamaru najnovija misija dovodi u sukob sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta sa kojima ima povezane i međusobno sukobljene ciljeve i sve to u najbržem vozu na svetu.

Od režisera filma Dedpul 2 Dejvida Liča kraj puta je tek početak divlje, nezaustavljive i delirične vožnje kroz moderni Japan", kratak je sadržaj filma.

Karte za bioskopske projekcije po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Najnovije vesti