Film Toma od ponedeljka pred vranjskom bioskopskom publikom

Ljubitelji domaćeg filma u Vranju od ponedeljka 27. septembra do petka 1. oktobra imaće priliku da pogledaju najnovije filmsko ostvarenje Dragana Bjelogrlića"Toma", film o čuvenom pevaču Tomi Zdravkoviću, sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi.

Reč je o biografskom filmu o pevaču koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao velikog boema – po ponašanju i u duši.

Film prati dva plana radnje – 1991. prati odnos Tome i doktora koji započinje njegovo lečenje i pretvaranje tog poznanstva u prijateljstvo.

Drugi plan prati Tomin život – od detinjstva u Pečenjevcima, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru i privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života.

"Ovo je priča o duši", kaže se u najavi.

Projekcije filma Toma u sali Pozorište Bora Stanković u Vranju biće od ponedeljka do petka od 18 i 21 sat.

Karte se prodaju po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Bioskopski repertoar za vikend

Na repertoaru vranjskog bioskopa, čije su projekcije u velikoj sali Pozorišta Bora Stanković, u subotu 25. septembra biće dva filma. U terminu predviđenom za najmlađe gledaoce od 12 sati biće prikazana komedija nominovana za Oskara pod nazivom "Mali šef - Porodični biznis". Reč je o animiranoj hit komediji koja se u srpskim bioskopima pojavila početkom septembra i predstavlja pravi porodični film. U večernjem terminu od 20 sati na repertoaru će biti ostvarenje "Šeng - Či i legenda o deset prstenova". Film je zasnovan na Marvelovim stripovima u čijem je fokusu Šeng-Či, kung fu majstor. Film je pun akcija, avantura i fantazija.

Najnovije vesti