Film o Džeju za vikend na bioskopskom repertoaru u Vranju VIDEO

Film Nedelja, koji prati životni put Džeja Ramadanovskog, jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, biće na bioskopskom repertoaru u velikoj sali Pozporišta Bora Stanković u Vranju u subotu i nedelju 27. i 28. januara od 18 i 21 sat.

Reč je o najnovijem odstvarenju domaće produkcije, inspirisanom istinitim događajima, koje se u bioskopima u Srbiji pojavili pre nekoliko dana.

Film donosi priču o Džeju iz najranije mladosti, pa sve do velikog uspeha koji je ostvario.

"Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih", navodi se u najavi filma.

Režiseri ove filmske drame su Nemanja Đeranić i Miloš Radunović.

Karte su u prodaji od ponedeljka 22. januara od 13 časova.

Osim na biletarnici, mogu se kupiti i onlajn na sajtu vranjskog pozorišta.

Kuce u operi - film za najmlađu publiku u subotu

Film Kuce u operi biće prikazan u istoj sali u terminu za mališane, u subotu od 12 časova. Reč je o komičnoj avanturi, smeštenoj u Metropoliten operu početkom 20. veka, koja nas upoznaje sa uličnom kucom Samsonom, koja pokušavajući da se sakrije od lova šintera dolazi do jedne od najpoznatijih opera na svetu.

"Tamo sreće šarmantnu kucu Margo koja je u vlasništvu čuvene primabalerine teatra, Anastasije. Priča se zahuktava kada iz svlačionice nestaje jedinstvena tijara koja pripada britanskoj kraljici i koju Anastasija mora da nosi tokom četvrtog čina baletske predstave. Kako balet ne bi bio otkazan Samson i Margo moraju pronaći kradljivca i spasiti dan predviđen za zvuke velikog Žorža Bizea", navode iz produkcije filma.

Najnovije vesti