Fantastični popusti u Simpu za Crni petak

Marketinški tekst

Simpo je za praznik kupovine "Crni petak" spremio fantastičnu akcijsku ponudu, sa sjajnim popustima od 25, 30 i 35 odsto na izabrane artikle sa zaliha.

Dani izuzetnih sniženja u Simpo salonima počinju u četvrtak 25. novembra i trajaće do utorka 30. novembra 2021. godine.

Biće to prilika da ljubitelji nameštaja obraduju sebe brojnim novitetima po atraktivnim cenama za sve vidove plaćanja.

Ukoliko ste planirali da svoj dom opremite novim komponibilnim nameštajem, izaberite program „Fred“ ili „Sahara“ i iskoristite popust od 25 odsto.

Razne komode, vitrine, viseći elementi, klub stolovi i trpezarijski stolovi iz ovih programa pogodni su za opremanje dnevnih boravaka, trpezarija i radnih prostora.

Ako poseban akcenat želite dati uređenju spavaćih soba, ovo je idealno vreme sa kupovinu kreveta, jer za modele „Sofia“, „Čeri“ i „Miran san“ takođe možete ostvariti navedeni popust.

Za elegantan ambijent vaših dnevnih boravaka preporuka su zidni sistemi „Daria“ i „Kasija“, koji su tokom ove akcije na sniženju od 30 odsto.

Predsoblje „Slim“, koje poseduje elemente koji se mogu kupiti pojedinačno i kombinovati po želji kupaca, takođe je jeftinije za 30 odsto.

Dostupno je u beloj i venge boji.

Svoj savršeni izbor predsoblja možete napraviti i uz modele „Nostalgija“ i „Luna“, koji će prostor učiniti višestruko funkcionalnim i lepim.

Sa njima možete ostvariti još veću uštedu jer su u okviru akcijske ponude na sniženju od 35 procenata.

U ovoj kategoriji popusta je i dušek „Monto“, sa džepnim jezgrom i naddušekom, dostupan u raznim dimenzijama.

Do kraja meseca na ostale proizvode iz bogate kolekcije Simpo nameštaja očekuje vas specijalan sajamski popust od 20 odsto za plaćanje gotovinom, virmanom i platnim karticama.

Više informacija o ostalim proizvodima na popustu potražite na www.simpo.rs.

Simpo u Vranju

Simpo saloni u Vranju nalaze se na sledećim adresama: Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon salona je 017/432-567. Novo radno vreme salona je od 9 do 20 sati radnim danima i subotom, nedeljom od 9 do 15 časova.

Prodavnica "Kluz" nalazi se u Ulici Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt telefon salona je 017/416-556. Radno vreme je od 9 do 20 sati svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 časova.

Najnovije vesti