Evo rasporeda rada u vranjskom zdravstvu tokom praznika

U Zdravstvenom centru (ZC) Vranje, skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, a povom obeležavanja Sretenja, Dana državnosti, neradni dani biće utorak i sreda - 15. i 16. februar.

Za vreme praznika rad od 8 do 18 časova u Domu zdravlja radiće Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih, Služba za zdravstvenu zaštitu radnika, Služba za zdravstvenu zaštitu dece školskog uzrasta, Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, Služba za kućno lečenje i negu i Stomatološka služba.

Služba hitne medicinske pomoći radiće uobičajeno - neprekidno 24 časa.

Kada je reč o kovid ambulanti u vranjskom ATD-u ona će tokom pomenuta dva dana raditi od 7 do 20 časova.

Kovid ambulante u dečjem i školskom dispanzeru rade od 8 do 18 sati.

Laboratorija u Domu zdravlja Vranje radiće za vreme praznika od 8 do 14 časova.

Na glavnom vakcinalnom punktu, u Galeriji Narodnog muzeja u centru Vranja, radno vreme biće od 10 do 16 časova.

Kada je reč o Opštoj bolnici Vranje, rad će biti organizovan prema rasporedu u režimu dežurstava i radiće se 24 časa, bez prekida.

ATD od subote vraća staro radno vreme

Od subote 12. februara radno vreme u ATD kovid ambulanti biće od 7 do 20 časova u dve smene (broj angažovanih ekipa lekara i medicinskih sestara - tehničara se ne smanjuje), radnim danima i vikendom. Podsećanja radi, pre nešto više od petnaest dana radno vreme ove ambulante produženo je do 22 sata. Iz ZC Vranje takođe navode da će vikendom, u ambulanti u Donjem Vranju, doznake za bolovanje moći da se uzmu od 7 do 14 časova.

Najnovije vesti