Evo koje ćete filmske hitove moći da gledate u sali teatra u Vranju

Ljubitelji filma u Vranju krajem avgusta i početkom septembra moći će da u velikoj sali pozorišta Bora Stanković pogledaju neke od letnjih filmskih hitova.

Kada je reč o najmlađoj publici, za nju su obezbeđene projekcije animiranih filmova Mala sirena (26. i 27. avgusta), Elemental (2. i 3. septembra) i Rubi tinejdžerka - Morsko čudovište (9. i 10. septembra).

Mala Sirena je omiljena priča o sireni koja žudi da iskusi život na kopnu, i protiv želje svog oca, kralja Tritona, posećuje površinu, gde se zaljubljuje u čoveka, princa Erika.

Elemental je pričao o tome kako u istoimenom gradu, u čovekolikom obliku vatra, voda, zemlja i vazduh žive zajedno.

"Upoznajte Žišku, snažnu, brzu i vatrenu mladu ženu čije prijateljstvo sa Izvorom - zabavnim, živahnim i relaksiranim poput vode momkom dovodi u pitanje njena uverenja o svetu u kom živi", navodi se u najavi filma.

Rubi tinejdžerka - Morsko čudovište je priča o simpatičnoj, neobičnoj šesnaestogodišnjoj Rubi Gilman, koja očajnički pokušava da se uklopi u Oušnsajd srednju školu, ali, uglavnom je tamo potpuno nevidljiva.

"Pokazuje matematiku svojoj simpatiji, skejteru (Jabuki Jang-Vajt, Ralf rastura internet) koji joj se, kako se čini, divi samo zbog njenih fraktala.

Rubi ne može da ide na plažu da se druži sa drugom kul decom, jer joj je previše zaštitnički nastrojena supermama (nominovana za Oskara Toni Kolet) zabranila da ikada uđe u vodu", kratak je sadržaj filma.

Dečji filmovi prikazivaće se tih dana u uobičajenom terminu u 12 časova.

Za starije ljubitelje filma pripremljene su projekcije filmskih hitova Barbie (26. i 27. avgusta), Oppenheimer (2. i 3. septembra) i Nemoguća misija: Odmazda – prvi deo (9. i 10. septembra).

Barbie je ružičasta avantura koja će oduševiti sve generacije.

Ulogu ikonične lutke preuzima Margot Robbie, a njenu bolju polovinu Kena tumači Ryan Gosling.

"Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cela estetika filma inspirirana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma", piše u najavi filma.

Oppenheimer je film po scenariju i u režiji Kristofera Nolana.

To je epski triler sniman IMAX® tehnologijom, koji publiku uvodi u paradoksalni život jednog zagonetnog čoveka.

"Kako bi spasao svet, moraće da rizikuje njegovo uništenje", navode iz produkcije.

U ulozi Džeja Roberta Openhajmera pojavljuje se Kilijan Marfi, dok Emili Blant tumači lik njegove supruge, biologa i botaničarke Ketrin Kiti Openhajmer.

Dobitnik Oskara Met Dejmon glumi generala Lezlija Grouvsa Džuniora, direktora projekta Menhetn, dok je Robert Dauni Džunior u ulozi Luisa Strausa, osnivača Američkog komiteta za atomsku energiju

U filmu Nemoguća misija - Odmazda - prvi deo Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje preti celom čovečanstvu, pre nego što padne u pogrešne ruke.

"U igri su sudbina sveta i kontola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko sveta počinje.

Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo", kratak je sadržaj filma.

Ovi filmovi počinjaće u 20 časova.

Karte za sve ove projekcije biće u prodaji od ponedeljka 21. avgusta.

Najnovije vesti