Evo ko su nosioci liste predvođene SPS-om u Bujanovcu

Vranje/Bujanovac - Socijalistika partija Srbije (SPS), Stojanča Arsić i Srpski pokret obnove (SPO) - Nenad Tasić počeli su da prikupljaju potpise podrške građana za svoju zajedničku odborničku listu za lokalne izbore u Bujanovcu koji će biti održani 26. aprila.

Kako javlja portal Bujanovačke, prvi na listi čiji će nosilac biti Ivica Dačić, lider socijalista, biće Stojanča Arsić, drugi Blagoje Tabaš, jedan od trojice koordinatora stranačkog odbora SPS, a treći Nenad Tasić Tasa.

Sledi kandidatkinja iz Arsićevog Tabora, dok će peta biti Marija Stojanović, profesorka fizičkog vaspitanja i kadar SPS-a, navode Bujanovačke.

Šesti na listi biće diplomirani pravnik Dejan Mihajlović, jedan od koordinatora stranke, ranije potpredsednik bujanovačkog odbora SNS-a.

Prema ovim informacijama, u prvih šest na listi nema predsednika lokalnog SPS-a Božidara Anđelkovića.

- U sredu počinjemo sa prikupljanjem potpisa u Bujanovcu i kleničkom kraju, za sutra planiramo Rakovac - naveo je neimenovani izvor iz ove koalicije.

Do sada su Opštinskoj izbornoj komisiji u Bujanovcu svoje liste predali Demokratska partija Nagipa Arifija i lista "Za našu decu - Aleksandar Vučić".

Partija za demokratsko delovanje (PDD) najavila je da će u sredu početi da prikuplja potpise za lokalne i parlamentarne izbore na kojima učestvuje sa još četiri albanske stranke.

Najnovije vesti