Evo ko su dobitnici nagrada za Dan grada

Na sednici Skupštine grada, odbornici su usvojili Odluku o dodeli javnog priznanja "31. januar" povodom Dana grada 31. januara, dana oslobođenja Vranja od Turaka 1878. godine.

Specijalno javno priznanje u vidu diplome sa novčanim iznosom od 100.000 dinara posthumno se dodeljuje dr Vladimiru Stamenkoviću, specijalisti urologije iz Vranja, za ostvarene izuzetne rezultate u oblasti zdravstvene zaštite građana Vranja i okoline.

Javno priznanje "31. januar" u vidu diplome sa novčanim iznosom od 50.000 dinara pripalo je Dejanu Antiću, doktoru istorijskih nauka iz Vranja za ostvarene rezultate u oblasti društvenih delatnosti, kao i Bojanu Steviću, državnom sekretaru u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave za doprinos razvoju grada.

Javno priznanje "31, januar" u vidu diplome biće dodeljeno je JP "Putevi Srbije" za doprinos razvoju Vranja i Gradske opštine Vranjska Banja i realizaciji infrastrukturnih projekata, Preduzeću "Credo" doo Vranje za doprinos u realizaciji infrastrukturnih projekata na teritoriji grada Vranja i Pedagoškom fakultetu za unapređenje vaspitno - obrazovne delatnosti na teritoriji grada Vranja.

Ovogodišnjim laueratima najviša gradska priznanja biće uručena na svečanoj akademiji 31. januara u 19 sati.

Najnovije vesti