Evo kad se polazi na polaganje prijemnog za IT odeljenje vranjske Gimnazije

Iz vranjske Gimnazije Bora Stanković obavestili su sve učenike koji su se prijavili za polaganje posebnog prijemnog ispita iz matematike za smer učenika sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku (IT odeljenje) da je škola organizovala prevoz za sve prijavljene kandidate.

- Kako je punkt za polaganje prijemnog u Leskovcu, molimo vas da poštujete satnicu polaska i mesto okupljanja.

S obzirom na to da ima kandidata iz Vladičinog Hana i Surdulice, a radi lakšeg organizovanja, predlažemo satnicu polaska u nedelju 2. juna u 7.30 kada je predviđeno okupljanje i polazak ispred Gradske crkve u Vranju za učenike sa teritorije Grada Vranja, a u 8.10 časova polazak sa autobuske stanice u Vladičinom Hanu, za učenike sa teritorije Vladičin Han i Surdulica - obaveštavaju iz Gimnazije.

Prijavljeni kandidati su, dodaju iz gimnazije, "dužni da sa sobom ponesu đačku knjižicu sa fotografijom, flašicu vode i pribor za rad - lenjir, trougao, uglomer, šestar, hemijska olovku, grafitnu olovku, gumicu i kalkulator sa osnovnim računskim operacijama (svi drugi kalkulatori nisu dozvoljeni za korišćenje)".

- Ne može se koristiti kalkulator na mobilnom telefonu.

Mobilni telefoni su zabranjeni.

Pripremiti prazan papir overen pečatom škole (po 2 po učeniku) ukoliko je potrebno za pomoćni rad.

Taj papir se ne predaje.

Za učenike koji ne koriste organizovan prevoz molimo da budu u 9.15 u Gimnaziji u Leskovcu - kaže se u obaveštenju koje je potpisala direktorka Gimnazije Suzana Mišić Stanković.

Najnovije vesti