Električni orgazam u petak 21. decembra u Vranju

Jedna od najpoznatijih jugoslovenskih rok grupa Električni orgazam najavila je koncert u Vranju za petak 21. decembar u klubu Darkwood, u okviru turneje "Gde smo sad?".

Bend će na ovoj mini turneji publici predstaviti svoj dvanaesti studijski album, pod nazivom “Gde smo sad?", koji je nedavno objavljen u izdanju Mascoma.

Novi album “Gde smo sad?" donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovno navodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

- Jako mi je drago što ćemo ponovo nastupiti u Vranju - poručio je frontmen "Orgazma" Srđan Gojković Gile pred predstojeći koncert u Vranju.

Pre šest i po godina Električni orgazam je nastupio u Sportskoj hali, a u okviru Jelen top 10 turneje.

Pre toga imali su dva samostalna koncerta.

Početkom 80-ih godina prošlog veka na letnjoj sceni u Brigadirskom naselju (današnji Dom učenika), a drugi vrlo posećen 1994. godine u velikoj sali novog Doma kulture (na spratu).

- Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazam će na koncertima u Pirotu, Nišu, Vranju i Leskovcu naravno odsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere - kaže se u najavi koncerta.

Ulaznice za koncert u Vranju su u prodaji i mogu se kupiti svakog dana u klubu Darkwood, na adresi Zmaj Jove 28, kao i u radnji Tobacco Store (Partizanska bb) po ceni od 600 dinara.

Najnovije vesti