Dvodnevni humanitarni turnir za Vranjanku Jelenu u Sportskoj hali

Dvodnevni humanitani turnir za Vranjanku Jelenu Petković u basketu 3 na 3 i bacanju trojki otvoren je u četvrtak 18. maja u Sportskoj hali u Vranju.

Nenad Đorđević, gradski većnik za sport rekao je "da Grad Vranje ima ozbiljne i humane mlade pojedince koji su dobri ljudi, željni da pomognu kad to zatreba".

"Suština organizacije turnira je da se prikupe sredstva kako bi se naša sugrađanka što pre oporavila i počela normalno i zdravo živi.

Kada znate da neko misli o vama, kada sa vama deli teške trenutke i pomogne na bilo koji način, onda ste mnogo jači i možete lakše da pobedite i izborite se sa svojom bolešću", istakao je Đorđević.

Na turniru učestvuju 20 ekipa iz vranjskih srednjih škola, Akademije tehničko - vaspitačkih strukovnih studija i sportskih klubova.

Organizatori su Grad Vranje, Savez za školski sport i olimpijsko vaspitanje, Iron MMA tim, Kancelarija za mlade i Studentski parlament Akademije tehničko - vaspitačkih strukovnih studija odsek u Vranju.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...