Dve pobede i poraz KMF Vranje na turniru u Skoplju

Klub malog fudbala (KMF) Vranje ostvario je dve pobede i poraz u prijateljskim utakmicama na međunarodnom turniru u Skoplju, u okviru priprema za početak šampionata Prve lige Srbije u futsalu.

Prvi meč Vranjanci su izgubili sa 0:2 od prvaka Severne Makedonija u futsalu, ekipe Shkupi, a onda pobedili skopski Železarec sa čak 9:1 i bugarski Levski sa 5:2

- Sve ono što u prvom meču protiv ekipe Shkupi nije realizovano, u drugom meču je od prve prilike pretvarano u pogodak.

Prikazana je veoma zrela igra, igrana je prava takmičarska utakmica.

U trećoj utakmici dobar ulazak u meč je doneo i brzo "otvaranje" protivnika koji je kapitulirao već u prvom minutu, što je ekipi dalo motiva da celu utakmicu diktira tempo.

Vreme je da se navijači spreme za spektakl koji će biti na programu narednog vikenda kada nam u Vranje dolazi višestruki šampion države, pravi protivnik za otvaranje sezone.

Nadamo da će ovo prvenstvo biti izuzetno kvalitetno i da će naš klub najpre obezbediti opstanak, a nakon toga završiti u gornjem delu tabele - poručuju iz KMF Vranje.

U prelaznom roku, objavio je klub, KMF Vranje angažovao je četiri pojačanja.

Krstevski je došao iz Severne Makedonije, Nemanja Milosavljević iz Smedereva, Dimčić je pristigao iz beogradske Banjice, a Miloš Dimitrijević iz bujanovačkog Zufa.

Pored Vranja na turniru u Skoplju igrali su i prvak Severne Makedonije u malom fudbalu Shkupi, Železarec Skoplje i Levski iz Sofije.

Najnovije vesti