Drvo želja i Svet iz doba Jure na bioskopskom repertoaru u subotu

Film za celu porodicu Priče iz skrivenog grada: Drvo želja biće prikazan u subotu 18. juna od 12 časova, kada je dan rezervisan za bioskopske projekcije u velikoj sali Pozorišta Bora Stanković.

"Pogrešna želja mladog oposuma zamrzava ceo njen rodni grad Sanktuari Siti i preti svima koji tamo žive", navodi se u najavi filma, koji se u bioskopima u Srbiji prikazuje od 2. juna.

U subotu, u večernjem terminu od 20 časova, planirana je projekcija avanturističkog filma sa epskim elementima Svet iz doba Jure – Nadmoć.

"Smela, nova avantura koja oduzima dah, stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta.

Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, Nadmoć se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen.

Dinosaurusi sada žive i love zajedno sa ljudima širom sveta.

Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji", poručuju iz produkcije uoči ove projekcije.

I ovo filmsko ostvarenje našlo se na repertoaru vranjskog bioskopa tek nekoliko dana nakon što je počelo da se prikazuje na velikom platnu u Srbiji.

Karte za bioskopske projekcije prodaju se na biletarnici pozorišta.

Najnovije vesti