Drugi vezani poraz Nebeskih anđela, Alakinčani siloviti kod kuće

Nebeski anđeli iz Vranja doživeli su drugi vezani poraz u fudbalskoj Zoni Jug od Plantaže u Donjem Stopanju od 1:0 (0:0), u utakmici 21. prvenstvenog kola.

Derbi utakmica dva rivala iz gornjeg dela tabele bila je neizvesna do 52. minuta kada je Marjan Stojanović golom doneo tri boda Stopanjčanima.

Trener Nebeskih anđela Branimir Stošić izjavio je za Vranje News posle ove utakmice da je još jedan poraz za njegov tim došao "kao posledica problema sa neefikasnošću".

"Po ko zna koji put u prvenstvu primili smo gol u prvih petnaest minuta drugog poluvremena, što je neverovatan podatak.

Imamo za čim da žalimo, naročito zbog činjenice da nam je pred sam kraj utakmice poništen potpuno regularan gol", kazao je Stošić za naš portal.

Kada je reč o ostalim timovima iz Pčinjskog okruga u ovoj ligi, planirani meč u Preševu između domaće Lugine i Ternocija iz Velikog Trnovca nije odigran, jer gosti od pre par kola bojkotuju utakmice u ovoj ligi.

Meč je regitrovan službenim rezultatom 3:0 za Luginu.

OFK Alakince, iz istoiemnog mesta kod Surdulice, ostvarilo je iznenađujuće visoku pobedu nad Mladošću iz Vinarca od 5:1.

SFK Morava iz Vladičinog Hana pobedom od 3:1 nad ekipom Gracko iz Starog Gracka probila se u sam vrh tabele.

I dalje vodi Žitorađa sa 50 bodova, leskovačka Sloga ima 43, a hanska Morava 41.

Na začelju trinesto Gracko ima 16 bodova, OFK Alakince 15, Ternoci 13, a Lugina 10 bodova.

U narednom 22. kolu Hančani će igrati derbi protiv drugoplasirane Sloge u Leskovcu, a petoplasirani Nebeski anđeli dočekaće osmu OFK Kosanicu.

OFK Alakince biće gost Grackog u borbi za opstanak, Ternoci bi trebalo da dočeka Jedinsto iz Gornjeg Stopanja, a Lugina će gostovati Mladosti u Vinarcu.

Najnovije vesti