Dragiša Nikolić novi odbornik SPS-a u Skupštini grada Vranja

Dragiša Nikolić, penzioner iz Vranja sa odborničke liste "Zajedno za Vranje - SPS - Ivica Dačić", izabran je za novog odbornika socijalista u Skupštini grada Vranja na početku skupštinskog zasedanja u četvrtak.

On će u odborničkoj klupi zameniti Slađanu Dimčić koja je podnela pisanu ostavku na odborničku funkciju nakon izbora za direktorku Osnovne škole 1. maj u Vrtogošu.

Na prošlom skupštinskom zasedanju doneta je odluka o prestanku odborničkog mandata Dimčićevoj, inače profesorki razredne nastave, po osnovu podnošenja ostavke na odborničku funkciju.

Izborna komisija je na sednici održanoj 6. februara mandat odbornice Dimčić dodelila kandidatu Dragiši Nikoliću od koga je pribavljena pisana izjava o prihvatanju odborničkog mandata.

Nakon verifikacije mandata od strane verifikacionog odbora na sednici u četvrtak on je izabran za odbornika nakon čega je položio odborničku zakletvu.

Njegova prethodnica Slađana Dimčić bila je odbornica Skupštine grada Vranja od decembra 2018. godine kada je u odborničkoj klupi zamenila Zorana Antića, šefa vranjskog SPS-a.

Prethodno je Antić vratio odbornički mandat zbog stupanja na dužnost državnog sekretara u Ministarstvu rada.

Najnovije vesti