Doskorašnji republički poslanici Nikolić (SNS), Mitrović (DS) i Manić (JS) gosti debate Kontekst od 20 sati

Gosti TV debate Kontekst, pete po redu u produkciji portala Vranje News i TV Info Puls, biće donedavni republički poslanici sa juga Srbije - Dragan Nikolić Nika iz Vranja (bio poslanik Zavetnika, pa se pre nekoliko dana vratio u SNS i sada je kandidat za poslanika na listi Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane), Nenad Mitrović iz Vladičinog Hana (potpredsednik Demokratske stranke i poslanički kandidat) i Dejan Manić iz Vranja, potpredsednik Jedinstvene srbije (JS) i, takođe, poslanički kandidat na list Ivica Dačić - premijer Srbije.

Neke od tema najnovije TV debate Kontekst, koja će se emitovati na TV Info puls u utorak 7. novembra od 20 časova su: učinak i efekti poslaničkog angažmana trojice gostiju u prethodnom mandatu, njihovi politički planovi za naredni period, aktuelan politički trenutak i kampanja, predstojeći lokalni i parlamentarni izbori u Srbiji, kao i ocena stanja i predlozi za unapređenje lokalne politike i političke scene na lokalu.

Voditeljka emisije je novinarka Milica Dejanović.

TV debatu Kontekst sa pomenutom trojicom gostiju moći ćete da gledate na pozicijama kanala MTS Iris (IPTV) pozicija 625, Supernova pozicija 660, Jotel pozicija 50 digitalno i analogno C-05 i putem aplikacije Supernove Move N GO za celu Srbiju.

Ovu TV debata, odmah posle premijere na kanalu TV Info Puls, moći ćete, kad god to poželite, da gledate na portalu Vranje News, na stranici www.vranjenews.rs, u meniju Kontekst (TV debate), kao i na Youtube kanalu i Fejsbuk stranici ovog portala.

Iz nezavisne produkcije dva medija podsećaju da je prvenstveni cilj organizacija TV debata o aktuelnim političkim, ali i svim drugim temama o kojima lokalna javnost u Vranju ima pravo da zna i da bude obaveštena, taj da se u lokalnom medijskom prostoru zapodene otvoren dijalog, te da će TV debate, kao što su i dosad bile redovno organizovane, čak biti intenzivirane u aktuelnom predizbornom ciklusu.

"Cilj ovih TV debata je da se u lokalnom medijskom prostoru otvori dijalog o političkim, privrednim, infrastrukturnim, komunalnim, zdravstvenim, socijalnim, ekološkim, kulturnim, sportskim i svim ostalim temema - u interesu javnosti.

Želimo da, uz pomoć adekvatnih sagovornika – predstavnika političkog života, stranaka u vlasti, ali i onih u opoziciji, eksperata iz javnog i privatnog sektora, privrednika, predstavnika civilnog društva i svih drugih koji žele da doprinesu boljem životu svih građana – Vranjancima i stanovnicima drugih opština u Pčinjskom okrugu ponudimo odgovore na konkretna pitanja i eventualna rešenja za probleme sa kojima se građani susreću", podsećaju iz dva medija.

Kontekst - da ponovo u javnom prostoru progovorimo o stvarnim problemima i probamo da ponudimo neka od rešenja!

Gledamo se u utorak 7. novembra od 20 sati na kanalu TV Info Puls, a potom i na portalu Vranje News.

Najnovije vesti