Donacija Komunalnoj policiji: Najavljena rigorozna kontrola parkiranja

Vranjskoj Komunalnoj policiji u petak je svečano uručena oprema za rad, vredna 40.000 dinara.

Na prijemu za pripadnike ove službe, koji su priredili gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i predsednik Skupštine grada Dejan Tričković, rečeno je da je oprema pre svega namenjena poboljšanju efikasnosti rada komunalnih policajaca.

- Vi ste veoma bitni za komunalno uređenje grada i gradsko rukovodstvo polaže mnogo nade u vaš rad za rešavanje problema, a na doborobit svih građana.

U daljem radu od vas očekujem odlučnost i istrajnost i naglašavam da se odluke Skupštine grada moraju primenjivati bez izuzetaka - istakao je gradonačelnik.

Predsednik Skupštine grada Vranja Dejan Tričković govorio je o važnosti rada Komunalne policije za uređivanje grada u delu zauzeća javnih površina, nepropisnog parkiranja i drugim oblastima.

- Iskoristite svoja ovlašćenja i poštujući zakon ozbiljno pristupite svom poslu, a lokalna samopurava će uvek pružiti potrebnu pomoć i podršku - dodao je Tričković.

Načelnik Komunalne policije Ivica Tašković, zahvalio se na uručenoj opremi i najavio rigoroznu akciju kontrole i kažnjavanja nepropisnog parkiranja od 15. juna, a s ciljem uvođenja reda u ovoj oblasti.

Sredstva za donaciju su obezbeđena od napisanih kazni i opredeljena programom Saveta za bezbednost saobraćaja grada.

Najnovije vesti