Domaći triler Vera i animirani crtać Kašej u subotu na bioskopskom repertoaru

Domaći film Vera biće na bioskopskom repertoaru u sali Pozorišta Bora Stanković u Vranju, u subotu 10. decembra u dva termina, od 18 i 21 sat, saopšteno je iz vranjskog teatra.

Ovo filmsko ostvarenje inspirisano je istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, koju su neki nazivali Srpska Mata Hari.

"U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, nemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi", poručuju predstavljajući ovaj film iz produkcije.

Reč je o špjunskom trileru sa elementima melodrame.

U glavnim ulogama pojavljuju se Jovana Stojiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Bojan Žirović, Aleksandar Srećković Kubura, Viktor Savić, Anita Mančić, Tihomir Stanić, Vuk Kostić, Nebojša Dugalić...

Kada je reč o bioskopskom repertoaru za najmlađe, takođe u subotu, pre Vere, u uobičajenom terminu od 12 sati biće prikazan animirani film Kašej: Kradljivac nevesti.

Reč je o sinhronizovanom avanturističkom filmu za decu sa elementima komedije.

"Iz nekog razloga Kašej, večno mlad i uvek besprekorno obučen, ne može sebi da nađe odgovarajuću nevestu već tri stotine godina.

Jednog dana on postaje primoran, pod pretnjom smrću, da kidnapuje jednu od prvih lepotica Dalekog kraljevstva - Varvaru.

Ovde počinju njegove neverovatne avanture ispunjene izazovima", kratak je sadržaj filma.

Karte za bioskopske projekcije prodaju se na biletarnici vranjskog pozorišta.

Najnovije vesti