Dokažite na vreme pravo prečeg zakupa na poljoprivrednom zemljištu

Komisija za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta grada Vranja raspisala je Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini za 2020. godinu.

- Sva dokumentacija koja se dostavlja u skladu sa Javnim pozivom mora da glasi na isto pravno ili fizičko lice, koje može biti nosilac ili član Registrovanog poljoprivrednog gazdinstva i mora biti overena i potpisana od strane nadležnog organa koji izdaje ispravu.

Zahtev sa potrebnom dokumentacijom se podnosi neposredno na pisarnici ili poštom, u zatvorenoj koverti sa naznakom na prednjoj strani: „Zahtev za ostvarivanje prava prečeg zakupa po osnovu vlasništva poljoprivredne infrastrukture za 2020. godinu“ ili „Zahtev za ostvarivanje prava prečeg zakupa po osnovu stočarstva za 2020. godinu“ - navode u pojašnjenju iz Gradske uprave.

Zahtev se podnosi Komisiji za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta, na adresu: Odeljenje za privredu, ekonomski razvoj i građevinsko zemljište, Gradska uprava grada Vranja, ul. Kralja Milana, br. 1.

Na poleđini koverte navodi se naziv/ime i prezime i adresa podnosioca zahteva.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u kancelariji br. 37 Gradske uprave, na broj telefona 017/402-348, ili mejlom na [email protected] .

Najnovije vesti