DJB: Trg kod Lepe Brene - obećanje ludom radovanje

Odbor Pokreta Dosta je bilo u Vranju saopštio je da lokalna vlast nije isupnila obećanje o navodnoj izgradnji "mini trga" na potezu preko puta kompleksa zgrada "Lepa Brena".

- Svedoci smo brojnih obećanja lokalne vlasti da ćemo dobiti nove ulice, infrastrukturu, nova radna mesta, ali i nove trgove.

Na potezu preko puta "Lepe Brene" sklonjeni su s namenom izgradnje trga čuvena "bela trafika" i još jedan lokal jer, kako je tada navela vlast, "ruže deo grada".

Ovo je urađeno bez bilo kakve alternative za vlasnike tih objekata koji su, ako ne poslovanjem, zarađivali barem od iznajmljivanja istih.

Međutim, ni posle skoro četiri godine od najave ovog projekta na istom mestu ne samo da nema objekata koji su tu nekad poslovali, nego nema ni najavljenog "mini trga".

Da li lokalni moćnici iz vlasti misle da su građani Vranja toliko zaboravni i da ne pamte silne najave od kojih se ni pet procenata ne ostvare po sistemu "obećanje ludom radovanje"?

Nama treba sistem koji je jači od svake predizborne najave za prikupljanje jeftinih političkih poena, nama trebaju ljudi od reči i integriteta, nama ne trebaju jeftina obećanja u kampanji, mi sami hoćemo da gradimo naš grad - navode iz Gradskog odbora Dosta je bilo.

Najnovije vesti