Dinamo Vranje izbačen iz Pčinjske lige, pobede Radničkog i Dinamo Juga

Zbog problema FK Dinamo Vranje sa igračkim fondom, kultni vranjski fudbalski klub (do pre tri godine superligaš) izbačen je Pčinjske okružne lige, pa rasporedom planirani Torpedo 1973 nije odigrao utakmicu 19. ligaškog kola.

FK Dinamo Vranje je, kako saznaje Vranje News od izvora u fudbalskom saveztu, zvanično izbačen iz poslednjeg ranga takmičenja.

Dva preostala vranjska tima ostvarili su pobede u ovom kolu i to na gostovanjima.

Dinamo Jug trijumfovao je na teškom gostovanju Mladosti u Bosilegradu sa 2:3, dok je FK Radnički 2021 pobedio Mladost u Suvojnici sa 1:2.

Lider Mineralac iz Vranjske Banje nastavio je da ruši sve redom.

Pobedom na domaćem terenu protiv bujanovačkog BSK-a od 5:0 sačuvali su neprekinuti niz pobeda od početka prvenstva, uz maksimalan broj bodova.

U ostalim utakmicama 19. kola Pčinjske okružne lige, Levosoje je kao domaćin savladalo Vihor sa 3:2, Pavlovac je na svom stadionu odigrao nerešeno 1:1 sa FSU Južnom prugom iz Stubla, dok je Čelik u Belom Polju pobedio bujanovački OFK As sa 4:1.

Mineralac je sam na vrhu tabele sa 51 bodom, 46 ima Dinamo Jug, a 34 Torpedo.

Četvrti Vihor ima 31 bod.

Vranjski Radnički 2021 je osmi sa 22 boda,

Na začelju Južna pruga ima 11 bodova na jedanaestom mestu, a bujanovački OFK As i suvojnička Mladost pod 10 bodova na dvanaestom i trinaestom mestu.

Parovi 20. kola

Torpedo 1973 - Mineralac, FSU Južna pruga - Mladost (S), Radnički 2021 - Čelik, OFK As - Levosoje, Vihor - Mladost (B), Dinamo Jug - Dinamo (V) i BSK - Pavlovac.

Najnovije vesti