Dinamo napada Vojvodinu u Novom Sadu (VIDEO)

Vojvodina se mnogo pojačala, ali im ne ide sve u Super ligi kako su planirali.

Promenili su nekoliko trenera, ali nas to ne zanima, mi idemo da se borimo, da igramo kao protiv Bačke u prošlom kolu u drugom poluvremenu i nećemo imati razloga za brigu.

Jer, sa takvom igrom, svako će sa nama imati problema, bez obzira da li igramo kod kuće ili na strani - rekao je na konferenciji za medije uoči utakmice 13. kola trener Dinama Dragan Antić.

On je dodao da su svi igrači Dinama spremni za igru, osim Jokića, koji je lakše povređen, i Lalatovića koji je, prema rečima Antića, "ispao iz tima zbog loše igre".

On je naglasio da je teren u Novom Sadu "katastrofalan" ,te da ne očekuje neku spektakularnu igru.

- Takav nam teren ne odgovara, mi volimo da se nadigravamo, ali mislim da možemo do iznenađenja - rekao je Antić.

Odbrambeni fudbaler Nikola Đurić kazao je da je Vojvodina "bolji protivnik nego što to pokazuju rezultati" Novosađana u dosadašnjem toku prvenstva.

- Očekuje nas teško gostovanje, ali mi se ne predajemo, idemo da se borimo za sva ti boda, mada bismo bili zadovoljni nerešenim rezultatom - kazao je Đurić.

Lazar Đokić, koji je bio strelac za Dinamo u susretu prošlog kola sa OFK Bačkom, rekao je da se nada golu, ali da ne razmišlja mnogo o tome, jer je "tim iznad svakog pojedinca".

- Ne želim da sebe stavljam u prvi plan, već ekipu, najbitnije je da sakupimo što više bodova.

Svi znamo kakav je klub Vojvodina, pa smatram da bi svaki bod za nas bio uspeh - rekao je Đokić.

Utakmica 13. kola Super lige Srbije u fudbalu Vojvodina - Dinamo u Novom Sadu igra se u suboru u 16 časova na stadionu Karađorđe.

Najnovije vesti