Dinamo Jug u nedelju dočekuje Plantažu, Mineralac gost Topličanina

Utakmicama 8. kola predstojećeg vikenda nastaviće se šampionat u fudbalskoj Zoni Jug, u kojoj nastupaju četiri tima iz Vranja i Pčinjskog okruga.

Vranjski Dinamo Jug, trenutno najbolje plasirana ekipa (peto mesto i 12 osvojenih bodova) iz našeg okruga u ovoj ligi, dočekaće u nedelju 24. septembra (15.30 časova) na Stadionu Jumko desetoplasiranu Plantažu iz Donjeg Stopanja.

U prethodnom kolu Vranjanci su kao gosti u gradskom derbiju odigrali nerešeno sa Nebeskim anđelima (0:0), dok je Plantaža kao domaćin sa minimalnih 1:0 nadigrala OFK Kosanicu iz Kuršumlije.

Nebeski anđeli, tim sastavljen prvenstveno od pripadnika Vojske Srbije u Vranju, gostovaće u 8. kolu u Gornjem Stopanju lideru na tabeli, ekipi Jedinstva koja na čelu zonaškog karavan ima 16 bodova.

Gornjostopanjčani su u prošlom kolu pobedili Mladost u Vinracu sa 1:5.

Nebeski anđeli trebutno su četrnaesti na tabeli sa 8 bodova.

Osmoplasirani Mineralac iz Vanjske Banje (11 bodova), koji igra sve bolje (u prošlom kolu pobedio je u Banji favorizovanu Slogu iz Leskovca sa 3:1) gostovaće četvrtoplasiranom Topličaninu u Prolkuplju, ekipu koja ima 13 bodova iz sedam kola (u prošlom su izgubili od Jablanice u Medveđi sa 3:0).

Morava iz Vladičinog Hana, trenutno šestoplasirana u ovoj ligi sa 12 bodova, dočekaće upravo sedmoplasiranu Jablanicu iz Medveđe, koja je sa Hančanima bodovno izjednačena, uz nešto slabiju gol razliku.

Hančani su u dobroj formi - u prošlom kolu sa 0:1 savladalu su Gračanicu u gostima.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...