Digitalni projektor doniran Zdravstvenom centru

Firma Edukom donirala je digitalni projektor (EZER ECP-10 Digital Chart Projector) Zdravstvenom centru u Vranju za Službu oftalmologije Opšte bolnice.

Reč je vrhunskom, kompaktnom i laganom oftalmološkom projektoru koji se može povezivati sa drugim digitalnim oftamološkim uređajima.

Dejan Dodić, osnivač Edukoma, kompanije koja se bavi edukacijom, konsaltingom i komunikacijama od 2014. godine, rekao je prilikom predaje donacije da bi "trebalo da bude uobičajeno da kompanije u skladu sa ličnom svešću i vrednostima budu donatori".

"Loše je ukoliko kompanije koriste pojam filantropije za pranje svoje reputacije kroz greenwashing i purplewashing kampanje.

Mi doniranjem pomažemo nekome, sam taj čin je i za nas kao pojedince dobar.

Stimuliše delove mozga zadužene za osećaj zadovoljstva, unutrašnji mir i spokoj", istakao je Dodić.

Upravnica Opšte Bolnice Vranje Nataša Stoiljković i dodala podvukla je da je aparat koji su dobili za potrebe specijalističko-konsultativnog rada u ambulanti Službe za oftalmologiju, važan i dragocen za bolnicu.

"Edukom nam je već donirao određene količine medikamenata i potrošnog materijala.

Zdravstveni centar Vranje, i u prvom redu naši pacijenti, zahvaljuju se donatorima na pokazanoj društvenoj odgovornosti", rekla je urpavnica bolnice.

Najnovije vesti