Crnoj seriji Vranjanaca nema kraja: Radnički 1923 - Dinamo 2:0 VIDEO

Fudbaleri FK Dinamo Vranje još jednom su poraženi u šampionatu Prve lige Srbije i to na gostovanju od Radničkog 1923 u Kragujevcu rezultatom 2:0 (0:0).

Radnički je igrao bledo u prvom delu igre, a Dinamo odolevao, ali su domaći fudbaleri u nastavku utakmice uspeli da slome otpor vranjskog tima i nanesu mu peti uzastopni poraz u prvenstvu.

Odbrana Dinama poklekla je već u drugom minutu drugog dela igre posle izvedenog prekida sa desne strane iskusni Marko Mirić bio je najviši u skoku pred golom Vranjanaca za vođstvo domaćih.

Nekoliko minuta nakon vođstva Kragujevčana mogao je Dinamo do izjednačenja preko Marka Keče, koji je uspeo da se oslobodi svojih čuvara, ali je njegov šut otišao iznad prečke.

Tačku na utakmicu u rezultatskom smislu stavio je već u 58. minutu fudbaler domaćih Stevan Kovačević prelepim udarcem sa dvadesetak metara.

Dinamo je veliku priliku za počasni gol imao u 79. minutu, ali je Željko Dimitrov, koji je naknadno ušao u igru, u situaciji "tri na jedan" šutirao pravo u golmana domaćih.

Radnički je do kraja imao par kolosalnih šansi, ali nisu uspeli da i treći put pogode mrežu Dinama.

Dinamo je posle ovog poraza i dalje poslednji, osamnaesti na tabeli Prve lige sa samo tri boda iz devet odigranih kola.

Ispred njega su Sloga iz Kraljeva sa bodom više, dok Radnički iz Sremske Mitrovice Dinamu beži tri boda.

Obe ove ekipe, međutim, imaju po utakmicu manje od Vranjanaca, ali i teške protivnike u 9. kolu u nedelju.

Radnički gostuje Kolubari u Lazarevcu, a Sloga Trajalu u Kruševcu.

U narednom kolu Vranjanci će dočekati Železničar iz Pančeva koji na osmoj poziciji ima 13 bodova.

RADNIČKI 1923 – DINAMO 2:0 (0:0)

Stadion: Čika Dača. Sudija: Miloš Živanović (Beograd). Pomoćnici: Nikola Milosavljević, Ivan Cvetković (takođe iz Beograda). Strelci: Mirić u 47. i Kovačević u 58. minutu za Radnički 1923. Žuti kartoni: Mirić (Radnički 1923), Zlatković, Nedeljković, Radočaj (Dinamo).

RADNIČKI 1923: Raičević, Varjačić, Rađen (od 76. Vićentijević), M. Vidović, Filipović, Kovačević (od 84. Petrović), Aleksijević (od 46. Ilić), Mirić (od 76. U. Vidović), Maksimović (od 46. Todorović), Avram, Nikodijević.

DINAMO: Ivanović, Čubrilo (od 73. Antić), Zlatković, Jelić (od 87. Simić), Nedeljković, Radočaj (od 87. Baždarević), Spasić, Tumbas (od 53. Dimitrov), Jezdović, Keča, Ilić (od 73. Dolovac).

Najnovije vesti