Credicom uskoro na novoj lokaciji!

Jedno od najuspešnijih privrednih preduzeća u Vranju Credicom.co Export-Import d.o.o. otvoriće uskoro još jedan svoj prodajni objekat na novoj lokaciji, u Ulici Partizanski put 12a u Vranju (bivša Simpova robna kuća, preko puta Osnovne škole Radoje Domanović).

Ovo preduzeće osnovano je u novembru 2007. godine sa sedištem u Vranju, u Ulica Bore Stankovića 47/C5.

U svom sastavu ima i dve maloprodajne radnje sa sedištem u Ulici Sime Pogačarevića br.26, Vranje i Partizanski put br. 52, Vranje.

Velikoprodaja radi na adresi Sime Pogačarevića br. 26 Vranje, kao i velikoprodaja u Beogradu na adresi Bulevar Arsenija Čarnojevića 96/1, Novi Beograd.

Credicom.Co klijentima pored implementacije savremenih rešenja omogućava nabavku i distribuciju opreme i materijala za sve vidove instalacija u građevinarstvu.

Saradnja sa vodećim domaćim i svetskim proizvođačima omogućava nam da klijentima obezbedimo kvalitetno i pouzdano rešenje, uz praćenje najsavremenijih metoda i implementacija modernih rešenja.

Pored dva maloprodajna objekta, i veleprodaje standardnih materijala i opreme, bavi se i distribucijom proizvoda specijalnih namena i primene.

- Nakon više od 10 godina uspešne saradnje sa velikim brojem zadovoljnih korisnika, možemo da se pohvalimo iskustvom i osposobljenošću da svakog novog korisnika učinimo zadovoljnim uslugama koje pružamo - navode iz Credicom.co uoči otvaranja novog prodajnog objekta.

Najnovije vesti