Carina: Vranjancu u audiju pronađeno 130 kilograma rezanog duvana

Vranje - Na autoputu kod Leskovca carinici su, u saradnji sa policijom, zaplenili više od 130 kilograma rezanog duvana kada su zaustavili jedan "audi" vranjskih registarskih oznaka, saopšteno je iz Uprave carina.

- Prekršaj je otkriven kada je radi vanredne carinske kontrole zaustavljen automobil "audi A4" vranjskih registarskih oznaka, za čijim je volanom bio 31-godišnji srpski državljanin.

Na pitanje da li ima nešto da prijavi, vozač je odgovorio da nema ništa, iako je već na prvi pogled bilo vidljivo da je zadnje sedište "zatrpano" velikim crnim kesama sa robom - navode iz Carine.

Ispostavilo se, dodaje se u saopštenju, da je reč o originalnim pakovanjima od 500 grama rezanog duvana "Slim Sheldia", "Lucky Strike Slims" i "Pura Aromatik".

- Prtljažnik automobila je takođe bio dupke pun istih takvih kesa sa rezanim duvanom stranog porekla, za koji vozač nije imao apsolutno nikakvu dokumentaciju.

Zadržano je ukupno 268 pakovanja rezanog duvana, a vozač je predat u dalju nadležnost policiji i tužilaštvu - saopštavaju iz Uprave carina.

Najnovije vesti