Bujanovčani nezaustavljivi: Pirot - KMF Zufo 2:4

Klub malog fudbala Zufo u Bujanovcu pobedio je na gostovanju KMF Pirot sa 2:4, u odloženom meču 12. kola Druge futsal lige Srbije.

Bujanovčani su od starta stavili do znanja da su u Pirot došli po tri boda, pa su na odmor otišli sa dva gola prednosti, a pogađali su Igor Stefanović u 4. i Miloš Petrović u 12. minutu.

Teoriju čuvenog fudbalskog stratega Milana Živadinovića da je 2:0 "najopasniji rezultat" potvrdili su igrači bujanovačkog tima, jer su sredinom drugog dela igre izgubili kapital koji su stekli u prvih 20 minuta.

Piroćanci su izjednačili golovima Simonova u 22. i Kostića u 29. minutu, a oko 300 gledalaca u hali "Kej" počelo je da veruje u potpuni preokret.

Da se tako nešto ne desi pobrinuo se Miloš Petrović, igrač sa zanimljivim nadimkom "Livade", koji je prelepim lob udarcem u 35. minutu vratio prednost Zufu, a u samom finišu pobedu je potvrdio iskusni Dragiša Trojanović.

Utakmica je u ptpunosti opravdala epitet "derbija juga".

Zufo je trenutno lider na tabeli Druge futsal lige sa 27 bodova, Zemun Samo pravo ima 25, Zrenjaninski SAS 22, a Sopot 21.

U narednom kolu Bujanovačni gostuju Banjici, koja na šestom mestu ima 18 bodova.

Zufo i dalje ističe najozbiljniju kandidaturu za ulazak u najelitnije futsal takmičenje.

Najnovije vesti