Brend TUDORS otvorio prodajni objekat u Vranju (FOTO)

Brend "Tudors" otvorio je u subotu uveče svoj prodajni objekat u Ulici Kralja Stefana Prvovenčanog u Vranju, sa mnogobrojnim novim proizvodima, kao prvi korak u novom projektu koji kompanija BJN planira da inicira u ovom gradu.

Na otvaranju se pojavilo mnogo zvanica, za koje je ova kompanija pripremila prigodne poklone.

Rečeno je da je "Tudors" brend namenjen svim muškarcima različitih uzrasta, zanimanja i modnih ukusa, "jer svojom neverovatno širokom ponudom nikoga ne može ostaviti ravnodušnim".

- Pored klasičnih, modernih i elegantnih, strukiranih i poslovnih košulja, ovaj brend u svojoj ponudi ima i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima, polo majice, džempere, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne, kaiševe i veoma moderan aksesoar – ukratko sve što jednom muškarcu može da zatreba.

Ono što najviše izdvaja brend "Tudors" su pristupačne cene - rekao je na otvaranju direktor kompanije BJN Bojan Mitić, inače Vranjanac.

Radnja se nalazi na početku centralnog gradskog šetališta, odmah ispod zgrade "Civrića", a preko puta upravne zgrade Parking servisa.

O BRENDU

"Tudors" trenutno ima 218 radnji, od čega 176 u Turskoj i 42 radnje u svetu.

Brend je prisutanu Iraku, Iranu,UAE, Libanu, Pakistanu, Srbiji, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, Sloveniji, Mađarskoj, Bugarskoj i Hrvatskoj.

Jedan je od najboljih brendova košulja u Turskoj.

"Tudors" je prisutan na srpskom tržištu od juna 2014. godine, kada je kompanija BJN otvorila prvu radnju u Knez Mihailovoj u Beogradu.

Nakon velikog uspeha prve radnje, nastavljeno je otvaranje prodavnica širom Srbije.

BJN je do sada otvorio 17 radnji, od kojih je 14 u Srbiji, a po jednu u Crnoj Gori, Mađarskoj i Bugarskoj.

Pored Vranja, prodavnice "Tudorsa" postoje i u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Užicu, Kragujevcu, Vršcu i Leskovcu.

Najnovije vesti