Borini pozorišni dani: Otkazana i predstava Pasivno pušenje

Predstava Pasivno pušenje Nebojše Romčevića, u režiji Egona Savina i izvođenju Zvezdara Teatra, koja je trebalo da bude odigrana u subotu uveče u okviru 40. Borinih pozorišnih dana, otkazana je zbog bolesti glumca.

Ljubitelje pozorišne umetnosti, koji su kupili karte za tu predstavu, kontaktiraće nadležni iz Pozorišta Bora Stanković - saopšteno je iz vranjskog teatra.

Podsećanja radi u petak je već otkazano izvođenje predstave Kaligula Albera Kamija, u režiji Snežane Trišić i izvođenju Narodnog pozorišta u Beogradu, uz obrazloženje da je glavni glumac bio u kontaktu sa kolegom kome je testiranjem potvrđena infekcija koronavirusom.

Publika je u sklopu četvorodnevnog festivala tako odgledala samo dve predstave - Travničku hroniku, koju je po romanu Ive Andrića režirao Nikita Milivojević (koprodukcija SNP-a u Novom Sadu i NP Sombor) i Seljačku operu, poznatog mađarskog pisca Bele Pintera u režiji Atile Keresteša, pozorišni komad nastao u koprodukciji Novosadskog pozorišta i Narodnog pozorišta u Segedinu.

Najnovije vesti