Bez vode Lamartinova i Ulica Doktor Kopše

Bez vode su u utorak potrošači u delu Lamartinove ulice i Ulice Stevana Mokranjca, saopšteno je oko podneva iz JP Vodovod.

Kako je saopšteno, vode neće biti "do završetka radova".

Do obustave u isporuci vode došlo je "zbog radova na sanaciji havarije na vodovodnoj mreži u Ulici La Martinovoj", saopštavaju iz Vodovoda.

"Zbog radova na sanaciji havarije i u Ulici Doktor Kopše bez vode će biti potrošači u pomenutoj ulici do završetka radova.

Mole se potrošači za razumevanje i strpljenje, radovi će biti završeni u najkraćem mogućem vremenskom periodu", saopstavaju iz Vodovoda.

Bez vode su u sredu potrošači u Ulici Jovana Hadživasiljevića u Vranju "zbog radova na izradi vodovodnog priključka", saopšteno je iz JP Vodovod.

"Isključenje je planirano do završetka radova", navodi se u saopštenju.

Iz Vodovoda preporučuju korisnicima da po normalizaciji vodosnabdevanja "ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu isperu kućne instalacije".

"Voda je hemijski i bakteriološki ispravna, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja", poručuju iz Vodovoda.

Najnovije vesti