Besplatne edukativne radionice Coca-cole za nezaposlene i u Vranju

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija, u periodu od 30. maja do 1. juna, organizovaće besplatne edukativne radionice za lakše zaposlenje mladih, koji će imati priliku da na ovaj način steknu nove lične i profesionalne veštine značajne za buduće zaposlenje.

Radionice će održati sertifikovani predavači u prostorijama Kancelarije za mlade od 9 do 17 časova, u okviru nacionalnog programa Coca-Cola podrška mladima, koji kompanija Coca-Cola HBC Srbija sprovodi već drugu godinu zaredom, u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om.

- Nakon prošlogodišnjih radionica koje smo organizovali za više od 700 mladih, preko 100 je našlo posao i to nas je motivisalo da ove godine organizujemo program za više od 1.000 polaznika.

Znamo da mladima nedostaju praktične veštine i saveti koji će im koristiti na budućim pozicijama i mi smo odlučili da podržimo upravo one koji će jednog dana uobličavati budućnost našeg društva - navodi Jovana Paljić, lider ovog projekta u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

Ovaj nacionalni program namenjen je nezaposlenim mladim ljudima koji imaju između 18 i 30 godina, sa minimalno srednjom stručnom spremom, koji ne učestvuju u drugim zvaničnim programima obuke.

Polaznici uče o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla.

Nakon Novog Sada i Vranja radionice se tokom maja i juna održati i u Užicu, Šapcu, Zaječaru, Jagodini, Nišu, Kikindi, Novom Pazaru, Valjevu, Čačaku, Subotici i Kruševcu.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za učešće u programu na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com.

Potrebno je da kandidati popune jednostavan formular, dok se na internet stranici mogu upoznati sa svim detaljima programa.

Najnovije vesti