Bećković otvara Književnu koloniju u Domu vojske umesto u pozorištu

"Usled nemogućnosti Pozorišta Bora Stanković u Vranju da nam ustupi salu, otvaranje Književne kolonije i književno veče akademika Matije Bećkovića biće održani u Domu Vojske", saopšteno je iz JU Narodni univerzitet.

Satnica i mesto odražvanja ostalih programa ostaće nepromenjeni.

Posle otvaranja i gostovanja Bećkovića 5. decembra, već narednog dana, 6. decembra, od 11 do 12.30 časova u maloj sali Galerije Narodnog univerziteta gostovaće Nedeljko Popadić, koji će održati interaktivnu radionicu sa učenicima od 5. do 8. razreda vranjskih osnovnih škola.

Istog dana od 19 sati u svečanoj sali Gimnazije Bora Stanković biće održano književno veče istog pisca.

U subotu 7. decembra od 19 sati na istom mestu planirano je veče književnika Branislava Jankovića.

U ponedeljak 9. decembra od 11 do 12.30 časova u maloj sali Galerije Narodnog univerziteta književnik za decu i aforističar Bojan Ljubenović održaće interaktivne radionice sa učenicima nižih razreda osnovnih škola, a tog dana od 19 časova u svečanoj sali gimnazije imaće i svoje književno veče.

U utorak 10. decembra od 19 sati u svečanoj sali gimnazije književno veče održaće Zoran Bognar, književnik, antologičar i književni kritičar.

Završni dan biće u sredu 11. decembra kada će ovaj autor od 10 do 12 časova u maloj sali Galerije Narodnog univerziteta održati interaktivnu radionicu sa učenicima srednjih škola.

Najnovije vesti