BAT peti put zaredom najbolji globalni poslodavac

British American Tobacco (BAT), kompanija koja posluje i u Vranju, nalazi se među 11 kompanija koje su dobile sertifikat Global Top Employer 2022, saopšteno je iz BAT-a.

Sertifikat se dodeljuje na osnovu prakse poslodavaca u šest kategorija upravljanja ljudskim resursima, kao i na 20 različitih tema kao što su strategija ljudskih resursa, raznolikost i inkluzija, radno okruženje, privlačenje talenata, učenje i dobrobit zaposlenih.

Pored sertifikata Global Top Employer, BAT je osvojio i titulu Top Employer za najboljeg poslodavca u 33 zemlje Afrike, Azijsko-pacifičkog regiona, Evrope i Latinske Amerike, kao i Bliskog istoka.

Priznanje Top Employer je rezultat BAT-ove posvećenosti privlačenju najboljih talenata, ulaganju u zaposlene i unapređenju radnog okruženja.

Tim povodom, generalna direktorka za talente, korporativnu kulturu i inkluziju Hae In Kim istakla je da činjenica da je BAT petu godinu zaredom proglašen za najboljeg globalnog poslodavca predstavlja "potvrdu BAT-ove inkluzivne kulture i inovativnog radnog okruženja".

"Konstantno radimo na održavanju radnog okruženja u kojem se zaposleni osećaju prijatno i znaju da uživaju našu potpunu podršku.

Oduševljeni smo činjenicom da je sav naš trud prepoznat.

Naši zaposleni su naš najvredniji resurs, a to je evidentno posebno u protekle dve godine, kada smo pokazali izuzetnu posvećenost i fleksibilnost uprkos svim poteškoćama izazvanim pandemijom.

Pored toga, naši zaposleni stoje iza sjajnih rezultata postignutih tokom dosadašnje transformacije našeg poslovanja.

Oni takođe igraju ključnu ulogu u našim naporima da izgradimo bolje sutra i izuzetno smo ponosni na činjenicu da je prepoznata naša posvećenost izgradnji svrsishodne organizacije", navela je Hae In Kim.

BAT je od 2009. godine sertifikovan za Top Employer širom sveta, a ovo priznanje rezultat je stalnih napora kompanije na polju razvoja i negovanja potencijala njenih 52.000 zaposlenih širom sveta, kazao je David Plink, izvršni direktor Top Employers Instituta.

"Kao nosilac našeg globalnog sertifikata Top Employer, BAT je potvrdio svoju nepokolebljivu posvećenost zaposlenima, kako na međunarodnom nivou, tako i u mnogim zemljama širom sveta.

Stoga je BAT samo jedna od retkih kompanija koja je dobila naš globalni sertifikat kroz Program Top Employers.

Srećni smo zbog njihovih dostignuća i čestitamo im na uspehu u 2022", naglasio je Plink.

Najnovije vesti

Foto promo Dve biciklijade za vikend u Vranju »

Ovom sportskom događaju prethodiće Mini biciklijada, koja je namenjena najmlađima i biće održana u subotu 20. jula.Start...