Banjčani više nisu lideri Zone Jug, Pčinja deklasirala Jedinstvo

Vranje - FK Pčinja iz Trgovišta počinje da pokazuje da je više godina unazad najbolja ekipa iz Pčinjskog okruga u fudbalskoj Zoni Jug, jer su Pčinjani u najnovijem, 4. kolu ovog takmičenja, kao domaćini pobedili ekipu Jedinstva iz Gornjeg Stopanja sa čak 5:1.

Do ovog kola lider na tabeli, FK Vranjska Banja, imala je prema očekivanju teško gostovanje u Bojniku gde je poražena od domaće Puste reke sa 2:1.

Iznenađujući je poraz na domaćem terenu Morave iz Vladičinog Hana od Poleta 1980 iz Lapljeg sela sa Kosmeta (2:3), dok ohrabruje igra Nebeskih anđela iz Vranja koji su na nimalo lakom gostovanju Budućnosti u Orašju uspeli da "iščupaju" bod (2:2).

Ekipa Vranjske Banje izgubila je lidersku poliziciju na tabeli koju je sada preuzela OFK Kosanica iz Kuršumlije sa 10 osvojenih bodova iz četiri kola.

Sledi grupa timova sa po 9 - drugoplasirana je Pčinja, pa slede Vranjska Banja i Pusta reka.

Nebeski anđeli su deveti sa 5 bodova, dok je od ekipa iz Pčinjskog okruga trenutno najslabije plasirana hanska Morava na trinaestom mestu sa samo 3 boda.

Narednog vikenda u 5. kolu Zone Jug Pčinja će gostovati jedanaestoplasiranom Jastrepcu u Blacu, Vranjaka Banja će biti domaćin sedmoplasiranom Čekminu, Nebeski anđeli će u Bazi Jug kod Bujanovca dočekati lidera na tabeli OFK Kosanicu, dok će hanska Morava put Badnjevca kod Žitorađe, na gostovanje pretposlednjoj Svetlosti.

Najnovije vesti