Banjčani opet lideri Zone Jug: Tri gola u mreži Žitorađe

Vranje - Fudbaleri Vranjske Banje trijumfovali su nad timom Žitorađe sa 3:1 (0:1), u utakmici 7. kola fudbalske Zone Jug koja je odigrana u Vranjskoj Banji.

Banjčani su se ovom pobedom vratili na čelo tabele Zone Jug, nakon dana koji je na tom mestu provela ekipa Puste reke iz Bojnika (u subotu odigrala nerešeno 2:2 sa Moravom u Vladičinom Hanu).

Nebeski anđeli iz Vranja deklasirali su u ovom kolu Jedinstvo iz Gornje Stopanje sa 6:0, u utakmici koja je odigrana u Bazi Jug.

Ovom pobedom "anđeli", inače povratnici u ovaj rang takmičenja iz Pčinjske okružne lige, izbili su na osmo mesto tabele Zone Jug sa 11 bodova, koliko imaju i Budućnost i Čekmin na šestom i sedmom mestu.

FK Vranjska Banja sada na tabeli ima 18 bodova, a u stopu je prate Pusta Reka sa 16 i Pčinja (koja je bila slobodna u ovom kolu) na trećem mestu sa 15 bodova.

Nebeski anđeli su osmi, a hanska Morava četrnaesta sa 5 bodova.

U narednom kolu, koje je na programu sledećeg vikenda, Morava će igrati protiv Čekmina u gostima, lider Vranjska Banja otputovaće na teško gostovanje u Orašje domaćoj Budućnosti, dok će Nebeski anđeli na noge petnaestoplasiranom Jastrepcu u Blace.

Od klubova iz Pčinjskog okruga domaćin će biti jedino Pčinja koja će u Trgovištu dočekati Akademiju 10 iz Prokuplja.

Najnovije vesti