Banjčani nemilosrdni: Polet 1980 - Vranjska Banja 0:3 (REZULTATI, TABELA)

Fudbaleri Vranjske Banje, pobedom od 3:0, odneli su sva tri boda sa gostovanja Poletu 1980 u Lapljem Selu, u utakmici 22. kola fudbalske Zone Jug.

Banjčani su posle ove pobede peti na tabeli sa 36 bodova i imaju samo bod manje od četvrtoplasiranog Tanaska Rajića iz Pirota.

Pčinja iz Trgovišta doživela je dan ranije iznenađujući poraz na gostovanju u Orašju od devetoplasirane Budućnosti od 1:0, ali je zadržala drugu poziciju na tabeli.

Lesovčačka Dubočica se, pobedom nad Moravom iz Vladičinog Hana na domaćem terenu od 3:0, izdvojila na vrhu tabele sa osam bodova prednosti u odnosu na Pčinju.

Četvrta ekipa iz Pčinjskog okruga, Nebeski anđeli, nije se proslavila u ovom koli, jer je na domaćem terenu protiv četrnaestoplasirane Jablanice iz Medveđe u subotu odigrala samo 0:0.

Dubočica sa 54 boda sada ima naizgled nedostižnu prednost u odnosu na Pčinju sa 46, kojoj se opasno primakao Balkanski iz Dimitrovgrada sa 42 boda.

Pored petoplasirane Vranjske Banje, od klubova iz okruga Morava je na jedanaestom mestu sa 28 bodova, a Nebeski Anđeli dvanaesti sa 23 boda.

U sledećem, 23. kolu Nebeski anđeli gostovaće Slogi u Leskovcu (koju je u nedelju OFK Niš deklasirao sa 5:0), Vranjska Banja dočekaće sedmoplasiranu Pustu reku, dok će derbi Pčinjskog okruga odigrati Morava i Pčinja u Vladičinom Hanu u subotu 2. aprila od 16 časova.

Najnovije vesti