Baba Zlatina i okolne ulice još uvek bez vode, oštećenja cevi i u drugim naseljima

Zbog radova na otklanjanju oštećenja vodovodne cevi u Ulici Baba Zlatinoj i Stanoja Glavaša, bez vode će biti potrošači u pomenutim ulicama, kao i delu zgrada naselja Češalj povezanih na ulicu Baba Zlatina, do završetka radova, saopšteno je u subotu ujutro iz JP Vodovod u Vranju.

Ovaj deo grada, u momentu dok ovo javljamo, bez vode je više od 25 sati.

Takođe, zbog radova na otklanjanju oštećenja u Ulici Timočkoj, bez vode će biti potrošači u pomenutoj ulici, do završetka radova.

Iz istog razloga bez vode su i ulice Drvarska i deo Makedonske do završetka radova, kao i u Ulici Kajmačalanskoj i okolnim ulicama do završetka radova.

"Mole se potrošači za razumevanje i strpljenje, radovi će biti završeni u najkaraćem mogućem vremenskom periodu", saopšteno je iz Vodovoda.

Iz Vodovoda preporučuju korisnicima da po normalizaciji vodosnabdevanja "ne koriste vodu za piće i pripremu hrane sledeća dva sata, a da u tom periodu isperu kućne instalacije".

"Voda je hemijski i bakteriološki ispravna, ali zbog transporta čestica iz cevovoda nakon obavljene intervencije nije preporučljivo koristiti je u gore pomenute svrhe dva sata po normalizaciji vodosnabdevanja", poručuju iz Vodovoda.

Najnovije vesti